Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Soep van groene kool en eend
- Ingrediënten:
- boter, groene kool, knoflook, peper, room, tijm, ui, water, wild, wilde eend en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- soep/bouillon / gevogelte / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | appelmoes, bloem, bloemkool, citroensap, ei, eidooier, gerookt spek, groente, knoflook, laurier, melk, olijfolie, preigroen, selderij, sesamzaad, slagroom, specerijen, spinazie, suiker, tijm, ui, varkenspoot, varkensschenkel, waterkers, zout, zwoerd |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept uit Keukendagboek 2:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht van De veldkeuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: