Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit The Last Waltz:
Cake met konijn en morilles
- Ingrediënten:
- bloem, droge gist, ei, gedroogde morilles, jong belegen kaas, konijnfilet, melk, olijfolie, peper, sojaolie en zout
- Soort:
- salade / quiche / wild
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis op zout, bloem, bonenkruid, boter, brood, butifarra negra, champignon, citroen, droge witte wijn, ei, gerookt dooregen spek, kip, kippenbouillon, knoflook, konijnenbout, laurierblad, melk, olie, olijfolie, peper, prei, rozemarijn, tomaat, ui, wortel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Picknick / brunch / diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Provence: