Recept uit Spis:
Langzaam gegaarde lamsbout
- Ingrediënten:
- acaciahoning, bladpeterselie, ciderazijn, donker bier, gezouten citroen, grove mosterd, knolgroenten, lamsbout, olijfolie, peer, peper, sjalot, tijm, water, wortel en zeezout
- Keuken:
- Deens
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | anijs, azijn, bladpeterselie, bouillon, fruit, knoflook, komijn, koriander, kruiden, lamsvlees, munt, olijfolie, oregano, peper, peterselie, rode ui, sjalot, specerijen, ui, vet, vlees, water, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Avondmaal uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: