8 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbaby-octopusbaby-zeekatbasilicumbavettepastabavette (vlees)bladpeterseliebleekselderijbloembottargachilipepercourgetteeikerstomaatolijfoliepeperpeterseliesjalotspaghettiuiwitte wijnzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Scialatielli met schelpdieren

Ingrediënten:
bloem, ei, kerstomaat, knoflook, melk, mossel, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, scheermessen, venusschelp, verse basilicum, verse bladpeterselie, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Bavette met venusschelpen en courgettes

Ingrediënten:
bavette (vlees), bladpeterselie, chilipeper, courgette, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, sjalot, tomaat en venusschelp

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:

Spaghetti met venusschelpen en kerstomaatjes

Ingrediënten:
extra vierge olijfolie, gedroogde rode chilipeper, kerstomaat, knoflook, peterselie, spaghetti, venusschelpen en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Vissersvermicelli

Ingrediënten:
bladpeterselie, gedroogde chilipeper, knoflook, octopus, olijfolie, suiker, tomaat, venusschelp, vermicelli en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:

Sinfonia del mare - Zeesymphonie

Ingrediënten:
baby-octopus, baby-zeekat, basilicum, bleekselderij, bottarga, doperwten, extra vergine olijfolie, garnalen, kappertjes, knoflook, mosselvlees, penne, pijlinktvisjes, pijnboompitten, spaanse peper, tomaten, ui, venusschelp, visbouillon, witte wijn, wortel, zalm, zeeduivel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles