Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Estoufade á la Languedocienne - runderstoofpot
- Ingrediënten:
- ansjovisfilet, cornichons, kappertjes, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, rundersukade en ui
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis, azijn, bouillon, brood, citroensap, dille, droge witte wijn, groente, kaneel, knoflook, komkommer, kruiden, mosterd, munt, olie, rijst, tomaat, ui, vlees, water, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit De worst story:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Rijst en risotto:
Recept van Lekker Happen:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: