6 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: ansjovisfiletbaconbasilicumbloembroodbutifarrachampignonfijn zeezoutgemalen kaneelgranaatappelgranaatappelstroopgroene paprikakaneelknoflooklamsgehaktmaïsgriesmeelongebleekt meeloreganopatentbloempecorinouizeezoutzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Platbrood met lamsvlees, pijnboompitten en granaatappel

Ingrediënten:
brood, droge gist, fijn zeezout, granaatappel, granaatappelstroop, kaneel, lamsgehakt, olijfolie, ongebleekt meel, pijnboompitten, ui, water en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Fatayer

Ingrediënten:
droge gist, fetakaas, knoflook, olijfolie, pijnboompitten, pompoen, oregano, water, wittebroodmeel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Mediterraans / Libanees / Syrisch
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Vleespasteitjes - fatayeer

Ingrediënten:
bloem, droge gist, gemalen kaneel, gemalen piment, lamsgehakt, olijfolie, peper, pijnboompitten, ui, verse peterselie, water, yoghurt en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Mediterraans / Libanees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees / pastei
Een recept uit Beverley Jollands, M. Garrett en B. Jollands - Het olijfolieboekje

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:

Pizza met ui en ansjovis

Ingrediënten:
ansjovis in blik, bloem, gist, olijfolie, pijnboompitten, rozijnen, ui, water, zout, peper en zout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pizza
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Stromboli

Ingrediënten:
basilicum, knoflook, olijfolie, patentbloem, pecorino, peper, pijnboompitten, rucola, gist, water en zeezout

Keuken:
Siciliaans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Catalaanse pizza's - cocas

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bacon, bloem, butifarra, champignon, droge gist, groene paprika, knoflook, maïsgriesmeel, olijfolie, peper, pijnboompitten, polenta, rode paprika, tomaat, ui, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Spaans / Catalaans
Soort:
vlees / brood en broodgerecht / pizza / vis