Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Ragout van damhert en ander wild
- Ingrediënten:
- bloem, boter, damhert, edelhert, marinade voor rood wild, peper, ree, tomatenpuree en zout
- Soort:
- stoofgerecht / wild
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouquet garni, bruine rietsuiker, cervelaatworst, citroen, damhert, droge witte wijn, duif, edelhert, eend, eendenlever, gans, ganzenlever, ganzenvet, knoflook, konijn, laurierblad, olijfolie, rode wijn, tomaat, ui, vleesbouillon, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / hoofdgerecht uit Maak van de noot een deugd:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España: