Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Pasta met kokkels
- Ingrediënten:
- droge witte wijn, knoflook, kokkel, olijfolie, peper, peterselie, rode peper, spaghetti en zout
- Keuken:
- Nederlands
- Soort:
- pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovisfilet, basilicum, bladpeterselie, chilipeper, citroen, droge witte wijn, ei, extra vierge olijfolie, gember, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, linguine, munt, olie, olijfolie, peterselie, rigatoni, rode chilipeper, sjalot, spaghetti, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Avondmaal uit Noedels:
Avondmaal uit Noedels:
Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen: