Recept uit Margriet kookboek:
Kabeljauwstaart met tomaten
- Ingrediënten:
- basilicum, boter, citroensap, droge witte wijn, kabeljauwstaart, margarine, paneermeel, tijm, tomaat en ui
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, dragon, droge witte wijn, groene paprika, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfskotelet, kerstomaat, kippenbouillon, kippenfond, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, peper, peterselie, provençaalse kruiden, runderbouillon, sjalot, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Recept uit Baru Belanda:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2: