12 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandelschaafselbakpoederbeslagbigarreauxboterbouilloneikaneelkristalsuikermelkolieplantaardige oliepoedersuikerrumslagroomvanillesuikerwaterzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Muffins met appel

Ingrediënten:
appel, bakpoeder, bloem, citroensap, ei, suiker, vanillesuiker, dikke yoghurt, zonnebloemolie en zuiveringszout

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Recept: Appel Muffins

Ingrediënten:
appels, bakpoeder, beslag, bloem, boter, citroensap, ei, walnoten, kaneel, karnemelk, muffins, plantaardige olie en suiker

Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:

Appelbeignets met ijs

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroensap, fijne kristalsuiker, friszure appel, kaneelijs, poedersuiker, vanille-ijs en zonnebloemolie

Een recept uit  - Oma's receptenboek

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Oma's receptenboek:

Oma's oliebollen

Ingrediënten:
appel, bigarreaux, bloem, boter, citroensap, ei, gekonfijt fruit, gist, goudrenet, krenten, melk, poedersuiker, rozijnen, witte basterdsuiker, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / frituur / feestdagen
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:

Appelbeignets

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroensap, goudrenet, kristalsuiker, melk, rum, witte wijn en zonnebloemolie

Keuken:
Spaans
Soort:
fruit / koek en gebak / frituur
Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Vruchtentaarten:

Gefrituurde Appelhapjes Met Karamel

Ingrediënten:
appels, kristalsuiker, bloem, gemalen kaneel, gezouten boter, grof zeezout, water, maïsolie, plantaardige olie, maïzena en citroensap

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch / frituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Tarte tatin

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, handappel, kristalsuiker, slagroom, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
fruit / koek en gebak
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:

Appelcake

Ingrediënten:
appel, bloem, boter, citroensap, ei, kaneel, plantaardige olie en suiker

Keuken:
Brits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Apfelstrudel

Ingrediënten:
boter, citroensap, ei, kaneel, meel, noten, olie, paneermeel, poedersuiker, rozijnen, rum, suiker, zout en zure appels

Keuken:
Europees / Oostenrijks
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Kuping Gaja

Ingrediënten:
asem, bloem, bosui, bosuitjes, bouillon, cacao, citroensap, djinten, eieren, fruit, gehakt, gula djawa, juruk purut, kaneel, kemirinootjes, korianderpoeder, knoflook, koekjes, water, lombok, olie, peper, pinda’s, prei, prei, runderbouillon, runderlever, selderij, soepvlees, suiker, tarwebloem, taugé, knoflook, trassi, ui, vanillestokje, vanillesuiker, vlees, water, witte kool, zout en 
zout en peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

De Duitse keuken: apfelstrudel

Ingrediënten:
amandelschaafsel, appels, bloem, boter, bruine rum, citroen, deeg, zout, fijn zeezout, bloem, griesmeel, groente, klokhuis, kwark, lichte basterdsuiker, olie, boter, roomijs, rozijnen, rum, vruchtensap, slagroom, strudel, kaneel, kruidnagelpoeder, vanillesaus, water, zonnebloemolie en zuurkool