Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:
Zander mit Blumenkohlreis / Snoekbaars met bloemkoolrijst (20 min, 56°C)
- Ingrediënten:
- bloemkoolroosjes, boter, cashewnoten, citroensap, snoekbaarsfilet, zout en zoute sojasaus
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- sous-vide
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, augurk, bieslook, bladpeterselie, blanke rozijnen, bloem, bramen, brood, citroen, comté, druiven, ei, gedroogde pruimen, gehakt, kaneel, kervel, knoflook, noten, poedersuiker, rum, suiker, vruchtensap, yoghurt, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:
Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Keet Smakelijk:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van De Hippe Vegetarier: