Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Masala bangra - Haring indiaase stijl
- Ingrediënten:
- cayennepeper, citroen, citroensap, gember, haring, knoflook, korianderzaad, kurkuma, olie, ui en zout
- Keuken:
- Indiaas
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, dressing, garam masala, gemalen komijn, gember, groente, kippenborst, kippenbouillon, knoflook, komkommer, olie, plantaardige olie, rode chilipeper, specerijen, suiker, tomaat, ui, water, wortel, yoghurt, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Recept uit Pannenkoeken:
Snack of tussendoortje uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Bonen!:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: