Recept uit Wijn van eigen bodem:
Lamsbout in regentsaus
- Ingrediënten:
- bot, bruine bonen, knoflook, lamsbout, olijfolie, oregano, peper, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomaten, wijn, worcestersaus en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis, bakpiepers, bleekselderij, boerenbrood, bot, boter, bruine bonen, citroen, citroensap, droge witte wijn, extra vierge olijfolie, farce, knoflook, kruiden, lamsschouder, laurier, olie, peper, tomatenpuree, water, wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made:
Recept uit Bartje Boemboe: