260 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebleekselderijbloemkoolbroodeifruitgroenteknoflookkruidenolieolijfoliepaprikapeperpeterseliespecerijenspinazieuivetvleeswaterwortelzout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Erwten met basilicum

Ingrediënten:
basilicum, dillezaad, garum, gedroogde erwten, groente, karwijzaad, komijnzaad, korianderzaad, lavas, peper, prei en witte wijn

Keuken:
Romeins
Soort:
groente
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Courgette-ricottataart

Ingrediënten:
aardappels, aubergine, basilicum, courgette, deeg, fettuccine, gnocchi, groenten, inktvis, kaas, kipgehakt, knoflook, parmezaanse kaas, pasta, penne, peperkorrels, pesto, ricotta, spinazie, taart, tomaat, tomaten, tomatensaus, ui, vlees, zout en zout

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / voorgerecht uit Provence:

Soep van groenten en basilicum - soupe au pistou

Ingrediënten:
aardappel, bouquet garni, cocobonen, courgette, grof zout, kievitsbonen, knoflook, limabonen, macaroni, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pompoen, prei, spaghetti, sperziebonen, tomaat, ui, verse basilicum, wortel en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Fajah Lourens en Anke Langelaan - Killerbody dieet

Recept uit Killerbody dieet:

Tomaten-gehaktsaus

Ingrediënten:
basilicum, boter, groenten, knoflook, olijfolie, peper, rundergehakt, tomaat, tomatenpuree, ui en zout

Soort:
vlees / saus/dressing/jus
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Tomaten-groentesaus

Ingrediënten:
artisjokhart, aubergine, basilicum, bleekselderij, courgette, extra vierge-olijfolie, gegrilde paprika, groenten, paddenstoel, paprika, parmezaanse kaas, peper, peterselie, pompoen, tomaten uit blik, ui, venkel, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Tomaten met limabonen

Ingrediënten:
azijn, basilicumbladeren, bonen, brood, bruine suiker, chutney, fruit, groente, groenten, jam, knoflook, laurier, olie, peper, pruim, roomijs, siroop, suiker, ui, vijgen, zout en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Harira: Marrokaanse soep van tomaat en kikkererwten

Ingrediënten:
kikkererwten, tomaat in blik, bouillon, fruit, gember, groentebouillon, groenten, kikkererwten, knoflook, komijnzaad, kruiden, kurkuma, linzen, olie, paprikapoeder, peper, pompoenpitten, rode linzen, rood pepertje, knoflook, tomaten, tomatenblokjes, tomatenpuree, ui, kruiden, wortel en wortels

Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Italiaanse Kalfsstoof

Ingrediënten:
tomaat in blik, lente-ui, courgette, droge witte wijn, italiaanse groenten, gedroogde basilicum, gedroogde peterselie, italiaanse kruiden, kalfslappen, tomatenpuree, olijfolie, prei, rode puntpaprika, runderbouillon, worteltjes en 
zout en peper

Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Italiaanse Kalfsstoof

Ingrediënten:
tomaat in blik, lente-ui, courgette, droge witte wijn, italiaanse groenten, gedroogde basilicum, gedroogde peterselie, italiaanse kruiden, kalfslappen, tomatenpuree, olijfolie, prei, rode puntpaprika, runderbouillon, worteltjes en 
zout en peper

Een recept uit Daisy

Recept van Lekker Happen:

Macaroni-schotel met gehakt

Ingrediënten:
basilicum, blikje tomatenblokjes, braadboter, cayennepeper, champignons, courgette, dragon, gemalen kaas, half-om-halfgehakt, groene paprika, ui, knoflook, knoflookpuree, komijn, macaroni, oregano, paprikapoeder, peper, peterselie, prei, rode paprika, rozemarijn, tomatenpuree, ui en zout

Een recept uit Liliane Benoit en Agnès Claverie - La cuisine Charentaise

Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:

Potage Printanier - Voorjaarssoep

Ingrediënten:
basilicum, bloemkool, courgette, gedroogde witte bonen, groene kool, grof grijs zeezout, haricots verts, knoflook, koolraap, prei, tomaten en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / vegan
Haal meer recepten op...