Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Zeewolf met gestoomde makreel, courgette, tijm en zwarte peper
- Ingrediënten:
- bloem, boter, courgette, makreel, olie, room, tijm, zeewolf, zout en zwarte peperkorrels
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, arachideolie, bladerdeeg, broccoli, dille, ei, groente, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, rozemarijn, tomaat, ui, witte peper, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept van Okoko recepten:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Soepen:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Koken met kruiden:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: