Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Gefrituurde courgette in azijn en knoflook
- Ingrediënten:
- bloem, courgette, groente, knoflook, plantaardige olie, wijnazijn, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bakpoeder, basilicum, bladpeterselie, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, groente, knoflook, kurkuma, melk, mosterd, olie, olijfolie, peper, suiker, ui, water, wijnazijn, zonnebloemolie |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit BioBudget:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: