Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Saus bij kung pao kip
- Ingrediënten:
- chilisaus, donkere sojasaus, heldere bouillon, maïzena, rijstazijn, suiker, water en wijnazijn
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | avocado, bloemkool, boter, broccoli, bruine suiker, cheddar, chilipepervlokken, donkere sojasaus, eiwit, gember, honing, kaiserbroodjes, kipfilet, knoflook, knoflookpoeder, komkommer, lente-ui, oestersaus, rijstazijn, sesamolie, slagroom, sojasaus, ui, witte wijnazijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Es' Factory:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit Home made: