Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Gebraden lamsbout met muntsaus
- Ingrediënten:
- basilicum, knoflook, lamsbout, olijfolie, oregano, rozemarijn, suiker, tijm, verse muntblaadjes, wijnazijn en zout en peper
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ananas, arachideolie, bruine suiker, chutney, citroensap, fruit, gevogelte, knoflook, komkommer, olie, oregano, peper, peterselie, rode wijnazijn, sambal oelek, sjalot, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wijnazijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Keukendagboek 2:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van Francesca Kookt!: