Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Prei in rode wijn
- Ingrediënten:
- blanke bouillon, boter, groente, merg, peper, prei, rode bordeauxwijn, suiker en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aalbessengelei, boter, groente, jeneverbes, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, peper, port, rozemarijn, rundvlees, selderij, tijm, tomatenpuree, water, wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Brouw het zelf:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: