15 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappeldonkere sojasauseigemberpoederhoningkaneelknoflookkurkumalamsvleeslichte sojasausmadeiramaïzenamuntolierodebessengeleisojasaussuikertomaatuiwaterwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:

Pittige bonensoep met komijnpoori's

Ingrediënten:
bloem, cannellinibonen, gemberwortel, groentebouillon, kippenbouillon, kokosmelk, komijnzaad, korma-currypasta, limoensap, olijfolie, ui, volkorenmeel, winterwortel, witte bonen en zonnebloemolie

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Noedels:

Pikante pot van noedels en gefrituurde kip

Ingrediënten:
bruine rijstazijn, donkere sojasaus, eiernoedels, gember, kipfilet, kippenbouillon, kippenpoten, lente-ui, lichte sojasaus, patentbloem, pindaolie, plantaardige olie, rode chilipeper, rode ui, rode-wijnazijn, sobanoedels, suiker, udonnoedels, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Kip-citroensticks

Ingrediënten:
bloem, citroen, citroenrasp, citroensap, eiwit, gember, kipfilet, kippenbouillon, maïzena, olie, sherry, sojasaus en suiker

Soort:
gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Oosterse groentesoep

Ingrediënten:
bamboespruiten, bloem, champignons, gemberpoeder, ketjap asin, kippenbouillon, mager varkensvlees, miehoen, olie, peper, sherry, spinazie, wortelen en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:

Crepinette van kwartel en groenten

Ingrediënten:
bloem, bosui, chilipeper, chinese champignons, darmnet, donkere sojasaus, ei, gember, kippenbouillon, knoflook, kwartel, olie, peper, pijnboompitten, rijstwijn, sluimererwten, sojasaus, suiker, water, wortel, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Marokkaanse geitenvleestajine

Ingrediënten:
aardappel, bloem, dadels, geitenvlees, gemalen korianderzaad, gemberpoeder, honing, kaneel, kippenbouillon, knoflook, kurkuma, madeira, munt, olie, rodebessengelei, tomaat, ui en wortel

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vlees
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Chinese tomatensoep

Ingrediënten:
appelmoes, azijn, bloem, bosuien, gember, drumsticks, glasnoedels, kipfilets, kippenbouillon, kippendijen, knoflooktenen, mihoen, olie, sambal, sojasaus, taugé, tomatenblokjes, tomatenpuree, uien en wortel

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Marokkaanse lamstajine

Ingrediënten:
aardappel, bloem, dadels, gemalen korianderzaad, gemberpoeder, honing, kaneel, kippenbouillon, knoflook, kurkuma, lamsvlees, madeira, munt, olie, rodebessengelei, tomaat, ui en wortel

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Marokkaanse lamstajine met abrikozen en vijgen

Ingrediënten:
aardappel, bloem, dadels, gedroogde abrikozen, gedroogde vijgen, gemalen korianderzaad, gemberpoeder, honing, kaneel, kippenbouillon, knoflook, kurkuma, lamsvlees, madeira, munt, olie, rodebessengelei, tomaat, ui en wortel

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Marokkaanse lamstajine met harissa

Ingrediënten:
aardappel, bloem, dadels, gemalen korianderzaad, gemberpoeder, harissa, honing, kaneel, kippenbouillon, knoflook, kurkuma, lamsvlees, madeira, munt, olie, rodebessengelei, tomaat, ui en wortel

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vlees