Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Comptoir Libanais:
Deeg voor sambusak of fatayer
- Ingrediënten:
- honing, olijfolie, tafelsuiker, water, witte bloem en zout
- Keuken:
- Libanees
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | abrikozenjam, albuminepoeder, alcohol, amandelmeel, amandelspijs, anijs, boter, ei, gember, gist, kaneel, knoflook, lichtbruine basterdsuiker, melk, olie, plantaardige olie, rietsuiker, speculaaskruiden, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Comptoir Libanais:
Ontbijt / diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's Amerika:
Ontbijt uit NAJAT:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / nagerecht uit Elzas:
Snack of tussendoortje uit Mediterraneo:
Diner / voorgerecht uit Modernist Cuisine [4]:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Okoko recepten: