Ontbijt uit Anatolië:
Tirnakli pide - Vingerpide
- Ingrediënten:
- bloem, gedroogde gist, gemalen mahleb, nigellazaad, sesamzaad, volkorenbloem, yoghurt en zonnebloemolie
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | anijszaad, bakpoeder, boter, ei, eidooier, eiwit, gedroogde gist, gemalen komijn, gemalen venkelzaad, grof zeezout, honing, kaneel, komijnzaad, maanzaad, margarine, melk, olie, oranjebloesemwater, plantaardige olie, suiker, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Ontbijt uit Anatolië:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Brunch / lunch uit Karsu's Kitchen:
Recept uit Melk & dadels:
Ontbijt uit Anatolië:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Melk & dadels:
Lunch / bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit Melk & dadels:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit Ons bakboek:
Lunch / basisrecept uit Wrap 'n roll:
Recept van Simone's Kitchen:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jeruzalem:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania: