Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Chiao yen p'ai ku - Zout- en peperkrabbetjes
- Ingrediënten:
- azijn, frituurvet, krabbetjes, maïzena, peper, sherry, sojasaus, suiker, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, biefstuk, bloem, bouillon, broccoli, droge sherry, eiwit, gember, groene paprika, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, olie, peper, plantaardige olie, sesamolie, sojasaus, taugé, tomatenpuree, ui, ve-tsin, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Margriet kookboek: