Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Sardien/sprot goreng (Pikant gebakken sardien/sprot)
- Ingrediënten:
- ei, peper, sambal oelek, sardines, selderij, sprot en zout
- Keuken:
- Indonesisch
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, artisjok, azijn, bouillon, cayennepeper, citroen, eiwit, gerookte makreel, gerookte vis, groene kruiden, groente, jonge ui, kaas, karper, kerrie, ketjap asin, knoflook, peper, sambal oelek, selderij, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Lunch / avondmaal uit Thuis in de keuken:
Lunch / lichte maaltijd / lunchgerecht uit Bonen!:
Diner / lunch / buffet / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: