Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Groentefondue - bagna caôda
- Ingrediënten:
- ansjovisfilet, boter, groenten, knoflook en olijfolie
- Keuken:
- Europees / Italiaans
- Soort:
- groenten, aardappels en peulvruchten / vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovis, asperge, bakolie, beschuit, bleekselderij, bloemkool, bonen, boter, bouillon, citroen, ei, eidooier, gaar vlees, gehakt, gele paprika, groente, groentebouillon, kervel, knoflook, knolselderij, olijfolie, spinazie, wortel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / voorgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek: