Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Paltas rellenas - Gevulde avocado met garnalen
- Ingrediënten:
- avocado, ei, garnaal, mayonaise en sla
- Keuken:
- Braziliaans
- Soort:
- groente / schaal- en schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aspergepunten, bieslook, cayennepeper, citroen, citroensap, ei, gerookte zalm, hollandse garnalen, ijsbergsla, komkommer, limoensap, olijfolie, slagroom, tuinkers, wasabi, worcestersaus, yoghurt, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Delicious. Het kookboek!:
Recept van 88 Food:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Sushi, lekker en eenvoudig:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / voorgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb: