Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Kalfsoesters met artisjokken en rauwe ham
- Ingrediënten:
- artisjok, bloem, citroensap, dragon, kalfsoesters, knoflook, olijfolie, rauwe ham en witte wijn
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, droge witte wijn, eidooier, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfskotelet, kippenbouillon, kippenfond, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, provençaalse kruiden, runderbouillon, sjalot, tijm, ui, vlees, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2: