Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Kalfslever met rode bietjes
- Ingrediënten:
- bieslook, bloem, boter, kalfsfond, kalfslever, kippenbouillon, kippenfond, mierikswortel, peper, rode biet, sherryazijn, sjalot en zeezout
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroensap, ei, gehakt, kalfsfond, kalfsvlees, kaneel, kerriepoeder, kippenbouillon, kippenfond, knoflook, laurier, olie, paneermeel, pasta, peper, peterselie, rode paprika, rode wijn, runderbouillon, ui, vlees, water, zeezout, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van De Hippe Vegetarier: