Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Linguine met kaviaar
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, boter, kaviaar, linguine, ui en wodka
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | appelcider, arbequina olijfolie, bladpeterselie, bloem, boerenboter, champignon, citroen, citroenrasp, cognac, crème fraîche, dragon, dragonbotersaus, droge witte wijn, ei, fregola, garnaal, gember, gerookte zalm, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, peper, sjalot, ui, wodka, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers: