Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
court-bouillon
- Ingrediënten:
- citroensap, cognac, grof zeezout, kruidnagel, laurier, peper, prei, selderij, tijm, ui, venkel, water, winterwortel en witte wijn
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, asperge, balsamicoazijn, bieslook, bloem, bouquet garni, brood, cayennepeper, champagne, citroen, citroensap, court-bouillon, crème fraîche, eiwit, elzas, laurier, olijfolie, peper, saffraan, selderij, tijm, tomaat, tomatenpuree, venkel, visbouillon, water, wortel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Soepen:
Recept uit Soepen:
Recept uit La Mère Brazier:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg: