Recept uit Margriet kookboek:
Kabeljauwfilet met champignons en tomaten
- Ingrediënten:
- boter, champignon, citroensap, kabeljauwfilet, tomaat en visbouillon
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, champignon, dragon, droge witte wijn, groentebouillon, knoflook, laurier, laurierblad, maïzena, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, runderbouillon, sjalot, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Recept van I love food & wine:
Recept van Onze Franse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Duizenden1dag:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza: