Diner / nagerecht / dessert uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
IJsyoghurt met gember en kardemom
- Ingrediënten:
- ingelegde gember, kardemompoeder, kardemomzaadjes, kristalsuiker, limoen, water en yoghurt
- Soort:
- zoet / zuivel / ijs
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht / dessert uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Ontbijt / brunch / lunch uit Te gast bij Jamie:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: