Recept uit Het Franse bakboek:
Pain perdu
- Ingrediënten:
- briochedeeg, kristalsuiker, vanillestokjes en volle melk
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gebak/koek/taart/pudding
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, citroen, citroenrasp, citroensap, ei, eidooier, eiwit, fijne kristalsuiker, gist, kaneel, karnemelk, maïzena, poedersuiker, pure chocolade, room, slagroom, suiker, vanillesuiker, volle melk, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Gelati d'Italia:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Gelati d'Italia:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Gelati d'Italia:
Diner / nagerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / nagerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / nagerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Gelati d'Italia:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Gelati d'Italia:
Diner / nagerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Ontbijt / diner / nagerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / nagerecht uit Fresh en light:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / nagerecht uit Fresh en light:
Diner / nagerecht uit Casa Moro:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / nagerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / nagerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Gelati d'Italia:
Diner / nagerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / nagerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Recept uit Turquoise:
Diner / lunch / nagerecht uit Hoe te eten: