Recept uit Turkse kookkunst:
Zeytinyağli Barbunya - Rode bonensalade met olijfolie
- Ingrediënten:
- aardappelen, chilipeper, knoflook, olijfolie, rode bonen, suiker, tomaat, ui, water, wortel en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- salade / vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, fijne kristalsuiker, gember, kaneel, knoflook, koriander, melk, olie, peper, peterselie, plantaardige olie, poedersuiker, rode ui, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / voorgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Basisrecept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Basisrecept uit BioBudget:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: