Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koude keuken:
Gravad laks
- Ingrediënten:
- dille, grof zout, suiker, witte peper en zalm
- Keuken:
- Zweeds
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, ei, gerookte zalm, grof zeezout, grof zout, kristalsuiker, makreel, melk, mierikswortel, mosterd, olie, olijfolie, peper, peterselie, slagroom, witte peper, witte peperkorrels, zalm, zalmfilet, zalmzijde, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Brunch / diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Brunch / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / voorgerecht / bij de koffie uit Koude keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:
Brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Diner / voorgerecht / italiaanse antipasti / vis-antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heston Blumenthal thuis: