100 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideolieavocadochilipepercitroensapgemberhabaneroknoflookkokosmelkkomkommerlente-uilimoenmuntolieolijfoliepeperrode paprikarode uisesamoliesjalottomaatuiwaterzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Recept uit Chez Adriaan:

Guacamole

Ingrediënten:
avocado, crème fraîche, dikke yoghurt, koriander, limoensap, rood pepertje en zout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Bijgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Guacamole plus tip

Ingrediënten:
avocado, chilipeper, knoflook, limoensap, tomaat, ui, verse koriander en zeezout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen:

Peruaanse ceviche

Ingrediënten:
avocado, bosui, chilipeper, citroensap, groene paprika, knoflook, limoensap, maïskorrels, rode paprika, sla, ui, verse koriander, versgemalen zwarte peper, visfilet en zout

Keuken:
Peruaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / feestdagen
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:

Hartige taart van fajita´s

Ingrediënten:
bloem, knoflook, limoensap, maïskiemolie, rode chilipeper, rode kidneybonen, rode ui, tabasco, tomaat, ui, verse koriander, zout en zure room

Keuken:
Mexicaans
Soort:
quiche / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:

Tunfisch-Tatar auf Guacamole / Tonijntartaar op guacamole

Ingrediënten:
aziatische vinaigrette, basilicum, basilicumolie, chilipeper, enoki, gele paprika, gember, guacamole, kerriepoeder, knoflook, koriander, kwartelei, lente-ui, limoensap, olijfolie, peper, rode paprika, sojasaus, tomatensaus, tonijn, wasabimayonaise en zeezout

Soort:
vis
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Guacamole

Ingrediënten:
avocado, chilipeper, knoflook, koriander, lente-ui, limoensap, peper, tomaat en zout

Soort:
saus
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Recept uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Guacamole

Ingrediënten:
avocado, extra vierge-olijfolie, kerstomaat, koriander, lente-ui, limoensap, rode peper, zeezout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Bonen salsa

Ingrediënten:
habanero, jalapeños, kikkererwt, knoflook, komijnpoeder, koriander, limoensap, peper, pintobonen, rode ui, rodewijnazijn, tomaat, zout en zwarte bonen

Keuken:
Mexicaans / Chileens
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Mexicaanse kaassalsa

Ingrediënten:
habanero, jalapeños, komkommer, koriander, limoensap, peper, queso fresco, rodewijnazijn, tomaat, witte ui en zout

Keuken:
Mexicaans / Chileens
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Yamboon en sinaasappelsalade

Ingrediënten:
daikon, habaneropeper, jalapeñopeper, koriander, limoensap, radijs, serrano chilipeper, sinaasappel, thaise peper, witte ui, yamboon en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Kokoschutney

Ingrediënten:
chilipeper, chilivlokken, gemberwortel, kokos, komijn, koriander, limoensap en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegan / vegetarisch / chutney
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Verse tomatensalsa

Ingrediënten:
habanero, jalapeños, knoflook, koriander, limoensap, peper, rodewijnazijn, tomaat, witte ui en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Zoetzure kikkererwten met tomaten

Ingrediënten:
asafoetida, chili, gemberwortel, kerrieblad, kerriepoeder, kidneybonen, kikkererwt, koriander, kurkumapoeder, limoensap, neutrale olie, peper, pinda, pintobonen, rietsuiker, sambarpoeder, spliterwten, tamarindepasta, tomaten, zout en zwarte kikkererwten

Keuken:
Indiaas
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Verse salsa

Ingrediënten:
habanero, jalapeños, knoflook, koriander, limoensap, peper, rodewijnazijn, tomaat, witte ui en zout

Keuken:
Mexicaans / Chileens
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Scherpe zoetzure kikkererwten met aubergine

Ingrediënten:
asafoetida, aubergine, chili, gemberwortel, kerrieblad, kerriepoeder, kidneybonen, kikkererwt, koriander, kurkumapoeder, limoensap, neutrale olie, peper, pinda, pintobonen, rietsuiker, sambarpoeder, spliterwten, tamarindepasta, zout en zwarte kikkererwten

Keuken:
Indiaas
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Avocado-rodepepersalsa

Ingrediënten:
avocado, habanero, jalapeños, knoflook, koriander, limoensap, peper, rode peper, rodewijnazijn, tomaat en zout

Keuken:
Mexicaans / Chileens
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepureerde salsa fresca

Ingrediënten:
habanero, jalapeños, knoflook, koriander, limoensap, peper, rodewijnazijn, tomaat, witte ui en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Kokos-notenchutney

Ingrediënten:
chilipeper, knoflook, kokos, komijnzaad, korianderzaad, limoensap, pinda en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / vegetarisch / chutney
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Zoete wintersalade

Ingrediënten:
ahornsiroop, boter, chilivlokken, citroengras, fijne kristalsuiker, koriander, limoensap, macadamianoten, mango, milde olijfolie, munt, papaja, rode chilipeper, rodekool, groene kool, sesamolie, sojasaus en zout

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Bánh xèo

Ingrediënten:
bosui, bruine basterdsuiker, ei, enokipaddestoelen, geelwortelpoeder, gember, groene chilipeper, knoflook, kokosmelk, koriander, limoensap, mooli, munt, peultjes, rijstebloem, rijstwijnazijn, rode chilipeper, sesamolie, taugé, thais basilicum, wortel, zoete sojasaus, zonnebloemolie en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:

Quesadillas

Ingrediënten:
avocado, bosui, cayennepeper, cheddar, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, jalapeñopeper, knoflook, koriander, limoensap, rode chilipeper, rode ui, tomaat, tortilla, witte wijnazijn, zout, zure room en zwarte bonen

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Warme glasnoedels met edamameboontjes

Ingrediënten:
arachideolie, bosui, edamameboontjes, fijn zeezout, gember, glasnoedels, knoflook, koriander, laos, limoensap, munt, palmsuiker, rode chilipeper, sesamzaad, tamari, tamarindepulp, zonnebloemolie en zout

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Haal meer recepten op...