Recept uit Turkse kookkunst:
Terbiyeli köfte - Gehaktballen in saus
- Ingrediënten:
- citroensap, eidooier, meel, peper, peterselie, rijst, schapengehakt, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- schapenvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroensap, ei, eidooier, gehakt, knoflook, meel, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, peterselie, specerijen, suiker, ui, vet, vleesvervanger, witte peper, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / voorgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Bartje Boemboe:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Brunch / diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: