99 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbakpoederbloembotercitroensapeigemalen kaneelgembergemberpoederhoningknoflookkruidnagelmelkolijfoliepeperspecerijensuikeruivetwaterwortelzeezoutzonnebloemolie
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit M. Hofwijk, K. Vaneker en Pieter Ouddeken - Mavis kookt

Recept uit Mavis kookt:

Boyo - Cassave-kokoscake

Ingrediënten:
amandelessence, cassave, ei, gecondenseerde melk, kaneel, kokos, nootmuskaat, rozijnen, santen, suiker, vanillesuiker en zout

Keuken:
Surinaams
Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht uit De dikke vegetariër:

Hazelnootcustard

Ingrediënten:
ei, eidooier, hazelnoot, hazelnootmelk, kaneel, nootmuskaat, pudding, room, suiker, volle melk en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / nagerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

In wijn gestoofde peren (met kruidige vulling)

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroenrasp, crème fraîche, gemalen kaneel, gemalen kruidnagel, hazelnoot, kaneelstokje, krenten, kruidnagel, nootmuskaat, oranjebloesemwater, peer, rode wijn, rozijn, sinaasappelsap, suiker, vanillestokje en zeezout

Soort:
fruit
Een recept uit R. Schreven - Hip Holland

Bij de koffie uit Hip Holland:

Oranjecake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, ei, gemalen kaneel, nootmuskaat, rozijnen, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, suiker, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Reiz kugel - Rijstpudding

Ingrediënten:
appel, citroenrasp, eidooier, eiwit, gedroogde kersen, kaneel, melk, nootmuskaat, risottorijst, rumkrenten, suiker, sukade, vanille-essence en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht / nagerecht uit De Joodse keuken:

Lokshen kugel mit eppel met specerijen

Ingrediënten:
amandelen, citroensap, ei, eiernoedels, kaneel, krenten, kruidnagel, nootmuskaat, rozijnen, rum, suiker, walnoten, zout en zure appels

Keuken:
Pools / Duits / Russisch / Asjkenazisch / Joods
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / pudding / vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / nagerecht uit 500 slowcooker recepten:

Cobbler met perziken

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, kaneel, melk, nootmuskaat, perzik uit blik, suiker en zout

Keuken:
Amerikaans / Brits
Soort:
fruit / vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / nagerecht uit 500 slowcooker recepten:

Cobbler met kersen

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, kaneel, kersen op sap, melk, nootmuskaat, suiker en zout

Keuken:
Amerikaans / Brits
Soort:
fruit / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Khoreshte beh - Stoofvlees met kweeperen

Ingrediënten:
citroensap, gele spliterwten, kalfsschouder, kaneel, kweeperen, lamsschouder, nootmuskaat, peper, runderschouder, suiker, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Iraans / Sefardisch / Joods
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Sinaasappel-bietentaart

Ingrediënten:
biet, blauwe rozijnen, bloem, donkerbruine basterdsuiker, ei, gemalen kaneel, magere yoghurt, nootmuskaat, saffloerolie, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, suiker, sultanarozijnen, vanille-essence, volkorenmeel, zout en zuiveringszout

Soort:
koek en gebak
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Rabarberbakjes met meringue

Ingrediënten:
boter, citroensap, droge witte wijn, eiwit, filodeeg, gemalen kaneel, lichtbruine basterdsuiker, nootmuskaat, rabarber, rinse groene appel, suiker, vanille-essence en zout

Soort:
fruit / koek en gebak
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Prune Tzimmes - Tzimmes met prumedanten

Ingrediënten:
all spice, kaneel, kippenvet, nieuwe aardappel, nootmuskaat, olie, peper, pruimedanten, ribstuk, runderborst, runderrollade, suiker, ui en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Warme nectarines

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroensap, ei, gemalen kaneel, halfvolle melk, lichtbruine basterdsuiker, nectarine, nootmuskaat, suiker, vanille-essence en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / fruit
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack of tussendoortje / traktatie / bij de koffie uit De dikke vegetariër:

Kruidige melassecake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, gemberpoeder, kaneel, koffie, kruidnagel, melasse, nootmuskaat, piment, roggemeel, sinaasappelschil, suiker, volkorenmeel en zout

Keuken:
Europees
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack of tussendoortje / traktatie / bij de koffie uit De dikke vegetariër:

Kruidige honingcake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, gemberpoeder, honing, kaneel, koffie, kruidnagel, nootmuskaat, piment, roggemeel, sinaasappelschil, suiker, volkorenmeel en zout

Keuken:
Europees
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Haal meer recepten op...