Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Koude pruimensoep
- Ingrediënten:
- citroenrasp, citroensap, aardappel, kaneelstokje, pruimen, suiker, water, witte wijn en zure room
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelmeel, azijn, bloem, boter, citroensap, donkere sojasaus, ei, gember, groente, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, maïsolie, medium dry sherry, melk, olie, olijfolie, peper, sesamolie, sojaolie, tomatenpuree, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / nagerecht uit Speisekammer:
Diner / nagerecht uit Speisekammer:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Basisrecept uit Bakboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / nagerecht uit Koude keuken: