35 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: blanke kippenbouillonbleekselderijbloemboterbouillonchampignons à blancdragondroge witte wijneidooiergeglaceerde witte uitjeskipknoflooklaurierlaurierbladnootmuskaatolijfoliepeperpeterselieslagroomuiwaterwitte peperwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Kalkoenkerrie met yampuree

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, citroensap, doperwten, gemberwortel, kalkoenbouillon, kalkoenvlees, kerriepoeder, kippenbouillon, knoflook, sultanarozijnen, tijm, ui, versgemalen zwarte peper, yam, zoete aardappel en zout

Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Gestoofde kip met saffraan

Ingrediënten:
brood, citroensap, eierdooier, kaneel, kip, kippenbouillon, knoflook, laurierblaadje, olijfolie, pijnboompitten, saffraandraadjes, tijm, ui, verse bladpeterselie en witte wijn

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamsschenkel met kikkererwten

Ingrediënten:
bruine fond, citroensap, gemalen koriander, kikkererwten, kippenbouillon, knoflook, lamsschenkel, tijm, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Soort:
stoofgerecht / lamsvlees
Een recept uit Francesca van Berk

Recept van Francesca Kookt!:

Snelle paella met vis

Ingrediënten:
citroensap, doperwten, garnalen, gedroogde rozemarijn, tomaat, gerookt paprikapoeder, kippenbouillon, knoflook, octopus, olijfolie, bladpeterselie, pomodorini, rijst, saffraandraadjes, tijm, ui en vis

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Kalfsblanquette

Ingrediënten:
aardappels, boter, bouquet garni, citroensap, eidooier, peterselie, witte peper, ui, kalfsschouder, kippenbouillon, kruidnagel, laurierblad, meel, pasta, rijst, slagroom, peterselie, tijm, knoflook, witte champignons en zout