Recept uit Koken voor elke dag:
Velouté met mosselen
- Ingrediënten:
- eierdooier, kervel, knolselderij, laurier, mosselen, peper, peterselie, preien, room, saffraanpoeder, tijm, uien, vetstof, visbouillon, witte wijn en wortelen
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, cayennepeper, cognac, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, kervel, knoflook, laurier, olijfolie, peper, peterselie, prei, selderij, sjalot, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, visfumet, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Koken in een duinpan:
Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Oh My Dish: