Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Koude schol "Zeeland"
- Ingrediënten:
- cayennepeper, citroensap, dille, garnalen, laurier, mayonaise, peperkorrels, schol, tuinkruiden, water, witte wijn en yoghurt
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, dragon, droge witte wijn, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfskotelet, kippenbouillon, kippenfond, knoflook, kruiden, laurier, olijfolie, peterselie, provençaalse kruiden, runderbouillon, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?: