Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
geflambeerde kalfsniertjes
- Ingrediënten:
- bloem, boter, cognac, kalfsnier, knoflook, olie, peper, scherpe mosterd, slagroom, suiker, ui en zout
- Keuken:
- Europees
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, eiwit, fond, gekookte ham, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, peterselie, plantaardige olie, room, runderbouillon, sjalot, tijm, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van I love food & wine:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes: