Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Pittige geroosterde kip (ayam bakar pedas)
- Ingrediënten:
- gember, gula djawa, kecap manis, korianderpoeder, kippenbouten, limoen, maïzena, pepers, plantaardige olie, rawit, sjalotjes, knoflook, witte peper en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, bruine basterdsuiker, donkere sojasaus, droge sherry, ei, gember, kippenbouillon, knoflook, kratiem, lichte sojasaus, nam pla, oestersaus, olie, sesamolie, sherry, sojasaus, thaise vissaus, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte peper, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit Filippijnen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: