39 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: appelsapazijnbloembotercitroensapcitroenschilcognacdroge witte wijnfijne kristalsuikerfruitknoflooklaurierlaurierbladolieolijfoliepeterseliepreisjalottijmtomaatuiwaterwitte peperzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Konijn met pruimensaus

Ingrediënten:
citroen, gedroogde pruimen, honing, kaneelpijpje, kippenfond, konijn, mosterd, peper, peperkoek, suiker, uien, vetstof, witte wijn en zout

Soort:
wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Eend met sinaasappel

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, azijn, citroen, eend, peper, peterselie, pistaches, sinaasappelen, sinaasappellikeur, sjalotten, suiker, vetstof, water, witte wijn en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Lamscarré met kerriesaus en wilde rijst

Ingrediënten:
appelen, citroen, gemberwortel, kerriepoeder, knoflook, lamscarré, laurier, peper, peterselie, selderij, sjalot, sluimererwten, suiker, vetstof, vleesfond, witte wijn, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
vlees / lamsvlees
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan, Schnell Schnell

Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:

Lauch-Kartoffelsotto / Prei-aardappelsotto

Ingrediënten:
aardappelen, bieslook, broccoli, citroenzest, dille, gremolata romana, groentebouillon, hazelnoot, laurier, margarine, nootmuskaat, olijfolie, peper, prosecco, suiker, ui, waterkers, witte prei, witte wijn en zout

Soort:
vegan / groente
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:

Gestoofde kwartel met abrikozen, krenten & tamarinde

Ingrediënten:
chilivlokken, citroen, fijne kristalsuiker, gedroogde abrikozen, gemalen komijn, koriander, krenten, kwartels, olijfolie, tamarindepasta, tijm, venkelzaad, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:

Garnalen, jakobsschelpen & venusschelpen met tomaten & feta

Ingrediënten:
bosui, citroen, feta, fijne kristalsuiker, jakobsschelpen, knoflook, olijfolie, oregano, romatomaten, tijgergarnalen, venusschelpen, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren