Bijgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Lamsgehaktvulling met pijnboompitten
- Ingrediënten:
- citroensap, extra vergine olijfolie, gemalen kaneel, gemalen piment, knoflook, mager lamsgehakt, pijnboompitten, ui, zout en zwarte peper
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, cayennepeper, gemalen kaneel, gemberpoeder, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, lamsgehakt, laurierblad, mager lamsgehakt, olijfolie, paprikapoeder, peper, pijnboompitten, piment, rundergehakt, suiker, ui, vlees, water, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Recept uit Turks kookboek:
Recept uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: