Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Prawn-lekkernij
- Ingrediënten:
- andijvie, blauwe druiven, cayennepeper, chilisaus, citroensap, cognac, gamba's, mayonaise en room
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, cognac, crème fraîche, dille, dragon, ei, eidooier, knoflook, laurier, mayonaise, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, room, sjalot, sla, suiker, tomatenpuree, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Ontbijt / diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Groot handboek sauzen: