Diner / nagerecht uit Turkse kookkunst:
Baklava
- Ingrediënten:
- amandelen, bloem, boter, citroensap, ei, honing, pistachenoten, suiker, walnoten, water en yoghurt
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelmeel, amandelschaafsel, bakpoeder, bloem, boter, citroen, citroenrasp, eidooier, eiwit, fijne kristalsuiker, kaneel, mascarpone, melk, merg, olijfolie, poedersuiker, raapzaadolie, roomkaas, slagroom, suiker, vloeibare honing, water, yoghurt, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht uit Turkse kookkunst:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / nagerecht uit Deutsche Küche:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:
Recept uit Yo Kids:
Diner / nagerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:
Recept uit Yo Kids:
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Recept uit L'Art de la table:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Recept van De Hippe Vegetarier: