160 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: abrikozenjambakpoederbruine rumcitroencitroenraspcitroensapcognaceieidooiereiwitfijne kristalsuikergistkaneelmelkpoedersuikerpure chocoladeroomslagroomsuikervanillesuikerwaterzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Normandisch gebak

Ingrediënten:
appels, bakpoeder, bloem, boter, ei, koffie-essence, kristalsuiker en rum

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Montpensier

Ingrediënten:
abrikozenjam, amandelpoeder, amandelschilfers, bloem, boter, eierdooiers, eiwitten, gekonfijte vruchten, kristalsuiker, rozijnen, rum en zout

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Truffelcake

Ingrediënten:
banketbakkersroom, bloem, bloemsuiker, boter, cacaopoeder, chocoladekrullen, eieren, kristalsuiker, pure chocolade en rum

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Brunch / diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Vruchtencake - plum cake

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eierdooier, fijne kristalsuiker, krenten, muskaatrozijnen, rum, sukade, sultana's en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Fluwelen ringtaart - ciambella vellutata

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, gedroogde gist, melk, rum en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit  - De keuken van de pure smaak

Diner / nagerecht uit De keuken van de pure smaak:

Baba met vers fruit

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gist, krenten, kristalsuiker, kumquats, melk, passievrucht, rozijnen, rum, vruchtensalade en zeezout

Keuken:
Frans
Soort:
fruit / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Tulband

Ingrediënten:
amandelen, bloem, boter, eierdooiers, gistpoeder, kristalsuiker, melk, poedersuiker, rozijnen, rum en zout

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Mokkataart

Ingrediënten:
amandelpoeder, bloem, boter, chocoladekoffieboontjes, eierdooiers, eieren, eiwitten, hazelnoot, hazelnootpoeder, kristalsuiker, oploskoffie, poedersuiker, rum en water

Soort:
koek en gebak
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:

Alfajores

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, dulche de leche, ei, kristalsuiker, maïzena, poedersuiker, rum, sinaasappelrasp, sinaasappelsap en zout

Keuken:
Argentijns
Soort:
sous-vide / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten

Ontbijt / diner / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:

Karamel Perencrumble

Ingrediënten:
cognac, donkere rum, bloem, bloem, gemalen kaneel, gezouten boter, grof zeezout, havermout, kristalsuiker, peren en ruwe rietsuiker

Soort:
zoet / crumble/gratin / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / nagerecht uit De Zilveren Lepel:

Koffiebaba - babà al caffè

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, gist, koffie, melk, rum, slagroom en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Jeni Wright - Italiaanse patisserie

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Italiaanse patisserie:

Crostata di marroni - Kastanjetaart

Ingrediënten:
amandelmeel, bloem, boter, ei, eidooier, kristalsuiker, ongezoete kastanjepuree uit blik, poedersuiker, rum, water, wijnsteenzuur en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Walnotengebak - torta di noci

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, custard, ei, fijne kristalsuiker, kaneel, rum, slagroom en walnoten

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch / noten
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Kaastaart

Ingrediënten:
abrikozenmoes, amandelpoeder, appelmoes, bloem, boter, brokkeldeeg, eieren, griessuiker, platte kaas, rozijnen, rum en vanillepoeder

Een recept uit Sean Wainer - Love your lunch

Diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Love your lunch:

Chocolate chip cookies

Ingrediënten:
baking soda, boter, chocoladedruppels, eieren, kokosnootvruchtvlees, kristalsuiker, lichtbruine basterdsuiker, rum, vanille-extract, witte bloem en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Appel-bosbessengénoise

Ingrediënten:
appelmoes, bloem, bloemsuiker, bosbessenconfituur, boter, eieren, griessuiker, rum, vanille-essence en zout

Een recept uit Jeni Wright - Italiaanse patisserie

Snack of tussendoortje uit Italiaanse patisserie:

Cenci - Strikjes

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, ei, kristalsuiker, plantaardige olie, poedersuiker, rum, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Soesjestaart

Ingrediënten:
amandelpoeder, azijn, bloem, boter, eierdooiers, eieren, kirsch, kristalsuiker, melk, poedersuiker, rum, suikerbonen, suikerklontjes, water en zout

Soort:
koek en gebak
Haal meer recepten op...