Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Tomatensaus
- Ingrediënten:
- bloem, bouillon, ham, knoflook, laurier, peper, selderij, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, wortel en zout
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladerdeeg, boter, champignon, citroensap, ei, kip, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, room, selderij, suiker, tomatenpuree, ui, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fast food:
Recept uit Happy Days met the Naked Chef:
Snack of tussendoortje uit Patisserieboek:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Koken met kruiden:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: